Butler4U Scandinavia 

Trädgårdsmästare i Stockholms skärgård.

 

Butler4U Scandinavia!

Skärgårdsträdgårdsmästare.

Vårt företag bygger på tron att våra skärgårdskunders behov är av yttersta betydelse. Vi har kapacitet att möta dessa behov. Som ett resultat, är en hög andel av våra kunder, fasta och återkommande kunder.

Vår trädgårdsmästare har bl.a. följande meriter från tidigare arbetsgivare Näsuddens Handelsträdgård på Smådalarö. Hen har skapat blomsterarrangemang till Musikaliska akademin under flera år, även andra större etablissemang (riktigt stora som små). Som anställd hos Näsuddens Handelsträdgården projekterade och anlade hen ständigt flertalet nya trädgårdar, stora som små. Återkommande skött om nya som befintliga trädgårdar i Dalarö skärgård. Önskas fler och mer utförliga meriter/referenser lämnas det på begäran.

Vår huvudsyssla - Trädgård & Floristtjänster

Vi har ett professionellt förhållningssätt i vårt yrkesutövande, vår specialitet är inom trädgård och floristtjänster men fokus är Stockholms skärgårdar (mer söder än norr). Vi kan erbjuda mycket kvalificerade tjänster tack vare att vi har över 30 års trädgårdsmästarerfarenhet i företaget. Vår drivkraft är hela tiden att bli bättre, det i sig är en utmaning då vi vill ligga i framkant i vårt yrkesutövande.

Under åren 2012-2021 har vi Successivt årligen investerat på hela verktygs-/maskinparken. Investeringarna resulterar i bättre effektivitet, funktion, tillgänglighet, arbetsmiljö. 

 

Verktyg och Maskiner
  • Effektivitet = Ekonomi för Kund och Oss
  • Funktion = Verktyg/maskiner är anpassad till arbetsuppgiften
  • Tillgänglighet =  Verktyg/maskiner är driftsäkra och hållbara
  • Arbetsmiljön = Rätt verktyg till rätt arbetsuppgift

I och med detta har vi stärkt oss som företag. Det gynnar både oss som företag, men också våra kunder i form av snabbare, billigare, kvalitativt utförda arbetsuppgifter.

Konvaljevägen 9

137 36 Västerhaninge

Öppettider

Öppettider

mån-fre  måndag-fredag:   07:00-18:00


Vid önskemål kan annan tid överenskommas, men till extra kostnad.